Nevadan osavaltio laski liikenteeseen liki 1 000 Ethereum-pohjaista vihkitodistusta

Nevadan osavaltio laski liikenteeseen liki 1 000 Ethereum-pohjaista vihkitodistusta

Lohkoketjuteknologia on jo löytänyt tiensä paikallishallinnon palveluihin Yhdysvalloissa, mutta etenkin Nevadan osavaltio on kunnostautunut teknologian käytössä, kertoo AP.

Osavaltio on laskenut liikenteeseen yhteensä 950 vihkitodistusta Ethereum-lohkoketjun älysopimusten kautta niiden turvallisuuden taatakseen. Osa vihkitodistuksista kuuluu Nevadan asukkaille, osa muissa osavaltioissa asuville. Paikallisten viranomaisten mukaan uuden formaatin automaattinen hyväksyntä on kuitenkin kaksijakoista.

Mutta jotkut ihmiset sanovat että ei, en käytä sähköpostia, joten en halua tällaista” kertoo AP:n haastattelema Washoe Countryn järjestelmäteknikko Hunter Halcomb. Lieneekin siis todennäköistä, että lohkoketjun käyttöönotto missään määrin tulee Yhdysvalloissa olemaan kivinen tie.

Kuten Halcomb toteaa, vaihtelee digitaalisten todistusten hyväksyntä valtion virastolta toiselle, riippumatta niiden lainvoimaisuudesta tai ylivoimaisuudesta paperiversioihin verrattuna.

Vuonna 2018 Nevadasta tuli ensimmäinen Yhdysvaltain osavaltio joka ei aseta lohkoketjusiirroille mitään veromääräyksiä, ja tällä hetkellä useat muutkin osavaltiot pohtivat lohkoketjun käyttömahdollisuuksia sekä lakimuutoksia niiden sekä kryptovaluuttojen kasvun helpottamiseksi.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged , .