Ledger julkaisi tietoja mobiilimmasta Nano X -kryptovaluuttalompakosta

Ledger julkaisi tietoja mobiilimmasta Nano X -kryptovaluuttalompakosta

Kryptovaluuttalompakoita valmistava Ledger on julkaissut Consumer Electronics Show (CES) -messuilla Las Vegasissa tietoja uudesta Bluetoothia hyödyntävästä Ledger Nano X -lompakostaan.

Nano X:n Bluetooth-yhteys mahdollistaa laitteen vaivattoman käytön mobiililaitteiden kanssa, joka on ollut aikaisemman Ledger Nano S -lompakon kanssa monelle kodin ulkopuolella tapahtuvia siirtoja vaativissa tapauksissa toivelistalla. Nykyään mobiililaitteita käytetään huomattavasti perinteisiä tietokoneita useammin, joten Ledgerin tuoma etu on jäänyt hieman taka-alalle sen mobiilikäyttöpuutteiden johdosta.

Se, että meillä on mobiilisovellus, ja että se toimii Nano X:n kanssa merkitsee suurta harppausta mallistossamme” kertoo Ledgerin toimitusjohtaja Eric Larchevêque. Nano X yhdessä Android- tai iOS-laitteen kanssa yhdistää Ledgerin turvallisuuden ja puhelimen helppokäyttöisyyden. Mobiilisovellus tullaan julkaisemaan 16. tammikuuta Google Play ja App Store -sovelluskaupoissa.

Larchevêque ei kuitenkaan vielä paljastanut uuden kryptovaluuttalompakon hinnoittelua, mutta hän kertoi sen julkaisun yhteydessä Nano S -lompakon hinnan tulevan alaspäin nykyisestä 100 euron hinnasta. Tarkempaa hintatietoa ei ole, mutta monet uumoilevat hinnan laskevan ainakin 30 % verran.

Toinen suuri muutos uudessa lompakossa on sen suurempi muistimäärä, joka mahdollistaa jopa 100 eri kryptovaluuttalompakon säilyttämisen samaan aikaan. Nano S pystyy hieman kryptovaluutoista riippuen ylläpitämään 4-8 lompakkoa samaan aikaan, joka etenkin paljon kauppaa käyville voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Vaikka kryptovaluutta säilyykin lohkoketjussa jopa lompakon poistamisen jälkeen, aiheuttaa lompakoiden poistaminen ja asentaminen turhaa vaivaa, ja tämän ongelman Nano X tuleekin nyt jättämään historiaan.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged .