Israelin suurin laivarahtiyhtiö Zim avaa lohkoketjualustan asiakkailleen

Israelin suurin laivarahtiyhtiö Zim avaa lohkoketjualustan asiakkailleen

Israelin suurin laivarahtiyhtiö Zim on avannut lohkoketjualustan asiakkailleen rahtikirjojen tallentamiseen ja käyttämiseen tietyillä reiteillä, kertoo maailmanlaajuinen kuljetusuutissivusto TradeWinds.

Vuoden mittaisen menestyksekkään pilottihankkeen jälkeen rahtiyhtiö on ilmoittanut että lohkoketju voi tulla mahdollisesti jopa korvaamaan nykyiset paperiset ratkaisut, mutta myös parantamaan työskentelyä sähköpostin, faksin ja muiden kanavien kautta.

TradeWindsin raportin mukaan rahtikirjojen toimitus lohkoketjualustan kautta onnistuu tällä hetkellä jopa parissa tunnissa, kun perinteisten paperiversioiden kanssa samassa voi kestää päiviä tai jopa viikkoja. Zim onkin avannut järjestelmänsä asiakkailleen Aasian, Etelä-Afrikan, Pohjois-Amerikan ja Välimeren reiteillään.

Zimin tietohallintojohtaja Eyal Ben-Amram kertoo digitalisaation maksimoinnin olevan osa yhtiön kehitysstrategiaa, ja laivaustietoyritys Alphalinerin mukaan Zim onkin jo maailman 11. suurin konttioperaattori vuosittaisella toimitusmäärällä mitattuna.

Viime vuonna myös Arabiemiraattien yksi suurimmista satamaoperaattoreista, Abu Dhabi Ports, käynnisti maailmanlaajuisen lohkoketjupilottihankkeen Antwerpenin sataman kanssa seuratakseen toimituksia ja parantaakseen toimitusketjuja Belgian ja Arabiemiraattien välillä.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged .