Hajautettu Qtum-alusta tuo Bitcoinin Atomic Swap -siirrot verkkoonsa

Hajautettu Qtum-alusta tuo Bitcoinin Atomic Swap -siirrot verkkoonsa

Lohkoketjualusta Qtum on julkaisemassaan lehdistötiedotteessa ilmoittanut tuovansa Bitcoinin Atomic Swap -siirrot mainnet-verkkoonsa. Atomic Swap -teknologia mahdollistaa yhden kryptovaluutan vaihtamisen toiseen ilman luotettua kolmatta osapuolta tai keskitettyä pörssi-infrastruktuuria.

Qtum-to-BTC -siirrot on saavutettu Hash Time-Locked Contracts (HTLCs) -teknologialla, joka perustuu avoimen lähdekoodin Decred-kryptovaluuttaan. Qtumin tiedotteen mukaan HTLC on kaikkein turvallisin tapa swap-siirtojen suorittamiseen.

Kehittäjätiimi on myös ilmoittanut aikeistaan “0 Value UTXO” -teknologian käyttöön, joka mahdollistaisi myös Qtum-rahakkeita omistamattomien käyttäjien käyttävän älysopimuksia kolmannen osapuolen maksaessa kulut.

Cointelegraph-uutissivusto kertoi viime helmikuussa Qtumin olevan kryptovaluutta-alusta, joka tukee älysopimuksia ja hajautettua sovelluksia (DApp). Kirjoitushetkellä Qtumin oma kryptorahake on 2,6 % nousussa, ja sen arvo liikkuu 2,39 $ kieppeillä CoinMarketCap-svuston mukaan.

Yksi Qtumin suurimmista eroista Ethereumiin, yhteen ehdottomasti suosituimmista älysopimuksia ja DApp-sovelluksia tukevista kryptoalustoista, verrattuna on sen Unspent Transaction Output (UTXO) -teknologia, joka mahdollistaa kevyemmät älysopimustoiminnot.

Joulukuussa Qtum sai Columbia Universityn 400 000 $ stipendin älysopimusohjelmointikielen kehitykseen, ja tämän DeepSEA nimellä tunnetun kielen tavoitteena on tukea “käyttövarmoja, luotettavia ja etenkin adoptoitavia” Ethereum-tyylisiä älysopimuksia.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged , .