Vahvistettu: Nasdaqin Bitcoin-futuurit käynnistyvät 2019 alkupuoliskolla

Vahvistettu: Nasdaqin Bitcoin-futuurit käynnistyvät 2019 alkupuoliskolla

Maailman toiseksi suurin osakepörssi Nasdaq on vahvistanut aloittavansa Bitcoin-futuurien myynnin vuoden 2019 alkupuoliskolla, kertoo isobritannialainen iltapäivälehti The Express.

Vahvistus on peräisin Nasdaqin mediatiimin varajohtajalta Joseph Christinatilta, jonka mukaan myynnin aloitus vaatii vielä Yhdysvaltain Commodity Futures Trading Commissionin hyväksynnän, mutta kyseessä on niin pitkälle viety projekti että se on käytännössä varma. Christinatin mukaan osakemarkkinajätti on seurannut kryptovaluuttoja jo “vuosien ajan“, ja käyttänyt ison osan vuodesta 2018 Bitcoin-futuurien suunnitteluun. “Olemme sijoittaneet todella paljon aikaa ja rahaa mahdollistaaksemme tämän, ja aloitimme jo ennen nykyistä markkinoiden syöksykierrettä. Nykyinen tilanne ei vaikuta suunnitelmiin mitenkään. Piste. Tämä etenee mistään muusta riippumatta.”

Christinatin haastattelussa ei tullut selvyyttä siitä ovatko tulevat Bitcoin-futuurit käteisvaroina (fiat) vai kryptovaluuttana maksettavia, mutta fiat-pohjaisia futuureita on myyty jo joulukuusta 2017 lähtien CME Groupin toimesta, ja fyysisiä Bitcoin-futuureita olisi tarkoitus päästä ostamaan NYSE:n luoman Bakktin kautta tammikuussa 2019.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged , .