TRON julkaissut 100 miljoonan dollarin lohkoketjupelirahaston

TRON perustaa 100 miljoonan dollarin lohkoketjupelirahaston

Hajautettu Internetprotokolla TRON on julkaissut tietoja TRON Arcade -nimeä kantavasta lohkoketjupelirahastostaan, kertoo Cointelegraph.

Yrityksen mukaan TRON Arcaden tarkoituksena on “kehittäjien voimaannuttaminen“, ja projektille on varattu kolmen seuraavan vuoden ajalle 100 miljoonaa dollaria rahoitusta. Projekti on jälleen yksi pitkäkestoinen tavoite TRON:ille, joka aikaisemmin tänä vuonna osti tiedostonjakoon keskittyneen BitTorrent-yrityksen.

TRON:in toimitusjohtajan Justin Sunin mukaan Arcade tulee olemaan keskeisessä osassa yrityksen kasvavaa suosiota. “TRON pyrkii selvittämään pelialaa koskevia ongelmia hyödyntämällä avointa, läpinäkyvää ja muuttamatonta lohkoketjuteknologiaa” kertoo hän lehdistötiedotteessa. “TRON Arcade tulee olemaan keskeisessä osassa houkutellessamme kehittäjiä liittymään mukaan ja tarjoamaan parasta mahdollista lohkoketjupelikokemusta käyttäjille ympäri maailman.

TRON:in jo liki tuotemerkiksi muuttuneella tavalla julkaisun yhteydessä korostettiin sen oman verkon ominaisuuksia, esimerkiksi siirtonopeutta, Ethereumin kaltaisiin kilpailijoihin verraten. Sun itse on jatkanut PR-työtä jo ennen lehdistötiedotetta houkutellessaan Ethereum-kehittäjiä sosiaalisen median kautta liittymään omalle alustalleen kryptovaluuttojen hintojen jatkaessa laskusuhdannettaan.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged , , .