"Kryptotalvesta" huolimatta kryptovaluutta-automaattien määrä on kasvussa

“Kryptotalvesta” huolimatta kryptovaluutta-automaattien määrä on kasvussa

Uusien kryptovaluutta-automaattien määrä ympäri maailman on kasvussa kryptovaluuttamarkkinoiden romahduksesta huolimatta, kertoo Coin ATM Radar -sivuston julkaisema tutkimus.

Coin ATM Radarin tietojen mukaan marraskuussa useat eri toimijat avasivat 209 uutta kryptovaluutta-automaattia ympäri maailman, sulkien samalla 68 aikaisempaa automaattia. 141 automaatin nettokasvu oli liki sama kuin lokakuussa, jolloin uusia automaatteja avattiin 150 kappaletta.

Yhdysvallat jatkaa 70 uudella automaatilla suosituimpana kohteena kryptovaluutta-automaateille, ja kokonaisuudessaan maassa on 2 243 automaattia. Itävalta ja Kanada seuraavat listalla 17 ja 16 automaatillaan.

Marraskuussa täysin uusia, ensimmäisiä kryptovaluutta-automaatteja avattiin Peruun, Albaniaan ja Etelä-Koreaan. Perussa ja Albaniassa käytetään prahalaisen General Bytesin automaatteja, ja Etelä-Koreassa paikallisen DOBI ATM:n valmistamia laitteita.

Maailman suosituin kryptovaluutta-automaattivalmistaja on General Bytes, jota seuraavat yhdysvaltalaiset Genesis Coin ja Lamassu Bitcoin Ventures.

Marraskuussa erilaisia altcoineja hyväksyvien automaattien määrä kasvoi 59 prosenttia Bitcoinia hyväksyviä automaatteja ollessa 4 042 laitetta ympäri maailman.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged .