Bitcoinin Lightning-verkon kapasiteetti ylittänyt kaksi miljoonaa dollaria karhumarkkinoista huolimatta

Bitcoinin Lightning-verkon kapasiteetti ylittänyt kaksi miljoonaa dollaria karhumarkkinoista huolimatta

Bitcoinin Lightning Network -verkon kapasiteetti on sunnuntaina 23.12 ylittänyt kahden miljoonan Yhdysvaltain dollarin rajan, kertoo Bitcoinia ja siihen liittyvää statistiikkaa seuraava verkkosivusto bitcoinvisuals.com.

Vuoden mittaisesta karhumarkkinasta huolimatta ja hiljattain tapahtuneesta, “kryptotalveksi” ristitystä romahduksesta huolimatta, on Lightning-verkko kasvanut vakaasti koko vuoden ajan.

Joulukuun 23. päivä verkon kapasiteetti lähenteli 500 Bitcoinin summaa yhteensä 496,8 Bitcoinilla, merkiten sen kokonaisarvoa dollareissa noin kahden miljoonan edestä. Myös nodeihin liittyvien kanavien määrä on kasvanut kahden kuluneen kuukauden aikana merkittävästi, ja näin joulukuun lopulla uniikkeja kanavia onkin yhteensä 14 352.

Skaalautuvuus on jo pitkään ollut yksi Bitcoinin suurimmista haasteista, ja kuluneen vuosikymmenen edistyksistä huolimatta ei ekosysteemi aina pysy kasvavan käyttäjämäärän sekä transaktioiden perässä, joka vaikuttaa negatiivisesti siirtonopeuksiin venyttämällä niitä minuuteista jopa päiviksi.

Lightning-verkko on toisen tason maksuprotokolla, joka toimii Bitcoinin lohkoketjun päällä, jonka tavoitteena on ratkaista skaalautuvuusongelmat maksukanavilla, jotka ovat turvallinen ja nopea tapa siirtää valuuttaa käyttäjien välillä kirjaamatta siirtoja lohkoketjuun ennen kuin kanava itsessään suljetaan.

Vuoden 2018 lopulla useat raportit kertovat muutamien kryptoyritysten olevan tuotollisia “kryptotalvesta” huolimatta, ja esimerkiksi kryptovaluutta-automaattisen määrä maailmassa on jatkanut tasaista kasvuaan 209 uuden automaatin avauduttua tämän kuun aikana. Kanadalainen Bitcoin-louhintayritys Hut 8 ilmoitti kolmannen vuosikvartaalinsa tuloksi 13,5 miljoonaa dollaria, ja japanilainen IT-jätti GMO raportoi kryptopörssinsä ja louhintalaitetuotantonsa kattavan kryptotoimintansa tuottaneen samalla ajanjaksolla 22,8 miljoonaa dollaria.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged .