Barclaysin edustaja: bisnesmallit tulisi suunnitella uudelleen lohkoketjuja ajatellen

Barclaysin edustaja: bisnesmallit tulisi suunnitella uudelleen lohkoketjuja ajatellen

Talouspalvelujätti Barclaysin Julian Wilson on ilmaissut ajatuksensa lohkoketjujen rakentamisesta säännöstelyn noudattamista silmällä pitäen, kertoo teknologiauutissivusto The Next Web.

Hard Fork Decentralized -tapahtumassa puhunut Wilson kehottaa lohkoketjujärjestelmien kehittäjiä “uudelleen asennoimaan ajatuksensa“. Hänen mukaansa lohkoketjut eivät ole hyödyllisiä kaikissa yrityksissä, eikä teknologiaa tulisi käyttää vain muun toiminnan päälle pultattuna lisäosana.

The New Web kertoo Wilsonin muistuttaneen säännöstelyn ja kehityksen yhteydessä ajatusmallia, jossa “lohkoketjut tulisi rakentaa lain puitteissa, ei toisin päin“. Hänen muistuttaa että esimerkiksi Barclays, pankki jolla on yli 300 vuoden kokemus rahoitustoiminnasta, ei voisi yksinkertaisesti vain muuntua lohkoketjua käyttäväksi, vaan ratkaisun tulisi olla kokonaan räätälöity pankin omiin tarpeisiin soveltuvaksi.

Barclays kiisti aikaisemmin tänä vuonna suunnitelmansa kryptovaluuttakauppa-alustan avaamiseen, mutta heinäkuussa talouspalvelujätti kuitenkin jätti Yhdysvalloissa kaksi digitaaliseen valuuttaan ja lohkoketjuihin liittyvää patenttihakemusta.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged , .