ASUS mahdollistaa näytönohjaintensa käytön kryptovaluutan louhimiseen

ASUS mahdollistaa näytönohjaintensa käytön kryptovaluutan louhimiseen

Taiwanilainen elektroniikkajätti ASUS on aloittanut yhteistyön näytönohjainlouhinta-alustan Quantumcloudin kanssa mahdollistaen näytönohjaintensa käytön kryptovaluutan louhimiseen, kertoo monikansallinen TechRadar-sivusto.

Sopimuksen mukaan ASUS-näytönohjainten omistajat voivat käyttää Quantumcloudin ohjelmistoa louhiakseen kryptovaluuttaa, kotiuttaen tienestinsä joko PayPalin tai kiinalaisen WeChat-sovelluksen kautta. Tämä mahdollistaa pelaajien hyödyntävän näytönohjaimiaan Bitcoin-louhinnassa silloin, kun niitä ei käytetä graafisesti vaativien sovellusten ajamiseen.

Quantumcloud ei kuitenkaan takaa tiettyjä tuottoja käyttäjilleen, muistuttaen näitä käyttökulujensa tarkkailusta henkilökohtaisesti, kertoo HEXUS.net-sivusto. Näytönohjainlouhinta-startup vakuuttaa noudattavansa Euroopan tietosuoja-asetusta GDPR:ää käyttäjiensä henkilötietojen suojaamisessa.

Aikaisemmin marrakuussa ASUS ja kalifornialainen puolijohdevalmistaja AMD yhdessä muutaman muun suuren teknologiayrityksen kanssa aloittivat yhteistyön kahdeksan uuden kryptovaluuttalouhijan tuottamiseksi. Yhteistyöyrityksiin lukeutuvat esimerkiksi Sapphire, ASROCK sekä MSI.

Heinäkuussa Cointelegraph kertoi näytönohjainten hintojen laskusta kryptovaluuttamarkkinoiden laskiessa samalla, ja tämä on vaikuttanut negatiivisesti esimerkiksi Nvidian kaltaisten näytönohjainvalmistajien tuottoihin. Nvidia kertoi kolmannen vuosineljänneksensä huonoksi tulokseksi kryptolouhijoiden vähentyneen kysynnän.

Myös Kiinasta kantautuu uutisia louhintafarmien sulkeutumisesta ja louhintalaitteiston myynnistä kilohinnalla marraskuun puolivälissä entistä kovempaa sukeltaneiden markkinoiden johdosta.

Bitcoin-sijoittajan tietopankki

Bitcoinin ostaminen

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kryptovaluutan turvallinen säilyttäminen

Posted in Lohkoketju and tagged , , .